Gezond Natuur Wandelen. Elke woensdag

02-07-2024

Begin

03-07-2024 om 14:00

Einde

03-07-2024 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Natuurpoort De Peel

Ontdek de natuur met Gezond Natuur Wandelen bij Natuurpoort De Peel Elke woensdag om 14:00 uur

Ben je op zoek naar een manier om te ontspannen, je gezondheid te verbeteren en tegelijkertijd te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving? Dan zijn de Gezond Natuur Wandelingen bij Natuurpoort De Peel precies wat je nodig hebt!

Elke woensdagmiddag om 14:00 uur nodigen we je uit om deel te nemen aan onze wekelijkse wandelingen, waarbij we de wonderschone natuur van De Peel verkennen. Onze Gezond Natuur Wandelingen zijn ontspannen tochten van ongeveer een uur, geleid door een ervaren vrijwilliger die je alles kan vertellen over de flora, fauna en geschiedenis van dit prachtige gebied.

Of je nu alleen komt, met vrienden of met familie, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze gratis activiteit. Geen aanmelding vereist - kom gewoon langs en laat je betoveren door de rust en schoonheid van de natuur.

Tijdens de wandelingen hebben we speciale aandacht voor groene momenten en bieden we deelnemers de kans om te ontspannen, te reflecteren en te genieten van de geneugten van buiten zijn. En na afloop van de wandeling ben je van harte welkom om samen met ons een kopje koffie te drinken en na te praten over de ervaringen.

Dus trek je wandelschoenen aan, kom naar Natuurpoort De Peel en laat je meevoeren op een reis door de prachtige natuur van De Peel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Gezond Natuur Wandelingen!

Goed om te weten:

  1. Wanneer zijn de wandelingen? De Gezond Natuur Wandelingen vinden elke woensdagmiddag plaats om 14:00 uur. De wandelingen gaan niet door met storm. Regen is geen spelbreker.
  2. Hoe lang duren de wandelingen? Deze wandelingen duren ongeveer een uur. Het zijn ontspannen wandelingen met een rustig tempo, zodat deelnemers kunnen genieten van de natuurlijke omgeving en tegelijkertijd hun gezondheid kunnen bevorderen.
  3. Moet ik me van tevoren aanmelden? Nee, aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon langs komen en deelnemen aan de wandeling. De Gezond Natuur Wandelingen zijn open voor iedereen die ge├»nteresseerd is in het verkennen van de lokale natuur en het opdoen van inspiratie uit de omgeving.
  4. Is er een vergoeding voor de wandelingen? Nee, de Gezond Natuur Wandelingen zijn gratis voor iedereen. We willen de toegang tot natuurlijke wandelervaringen voor iedereen toegankelijk maken.
  5. Waar verzamelen we voor de wandelingen? We verzamelen buiten bij de sleutel van Natuurpoort De Peel, gelegen aan Leegveld 8a, 5753 SG Deurne. Van daaruit starten we onze ontdekkingstocht door de prachtige natuurlijke omgeving van De Peel.
  6. Kan ik meer informatie krijgen over de wandelingen? Natuurlijk! Bezoek de website https://www.gezondnatuurwandelen.nl/  en volg sociale mediakanalen, hier vind je meer details over de Gezond Natuur Wandelingen, inclusief achtergrondinformatie over de voordelen van wandelen in de natuur voor zowel fysieke als mentale gezondheid.

Voor meer informatie over onze wandelingen en/of andere activiteiten, neem contact met ons op.

Graag tot ziens bij Natuurpoort De Peel!

 

Contact

Neemt u voor vragen, opmerkingen, tips of ideeën gerust contact op.

Contact opnemen ›

 

 
Cookie-instellingen