Fotografen opgelet: maak kans op een landschapsbiografie!

03-10-2022
416 keer bekeken

Maak jij geregeld foto’s van de Peelvenen en de zone met dorpskernen en agrarische activiteit daaromheen? Zou je willen dat meer mensen daarvan kunnen genieten? Stuur dan voor 1 oktober je mooiste foto naar vitalepeel@brabant.nl en maak kans op een landschapsbiografie over de Peel!

De prijs

De winnende foto zal worden gebruikt in communicatie-uitingen van gebiedsgerichte aanpak Vitale Peel, uiteraard met bronvermelding. De winnende fotograaf ontvangt de landschapsbiografie ‘Breuken in het land van Peel en Maas’, dit jaar in samenwerking met het Geopark Peelhorst en Maasvallei i.o. uitgebracht. Het boek, geschreven door Ronald van Balen en een team van 30 auteurs, gaat over de unieke vorming van landschappen in Brabant en Limburg, ontstaan door de breuken in de ondergrond. Het verhaal enthousiasmeert 'op stap te gaan' en zelf te gaan kijken naar de diverse fenomenen, zoals wijst, het ijzerhoudende water dat juist op hoge gebieden te vinden is. 

Voorwaarde

Om kans te maken op de landschapsbiografie moeten de foto’s zijn genomen binnen het werkgebied van gebiedsgerichte aanpak Vitale Peel en van hoge resolutie zijn. De voorkeur gaat uit naar liggende foto’s. Je mag zo veel foto’s insturen als je wilt. De leden van de communicatiewerkgroep van de gebiedsgerichte aanpak vormen de jury. Zij zijn zelf uitgesloten van deelname.

Wie is wie binnen Vitale Peel?

Wil je weten wie er in de communicatiewerkgroep en andere onderdelen van gebiedsgerichte aanpak Vitale Peel zitten? Bekijk dan deze 'Wie is wie'. 

Afbeeldingen

 

Contact

Neemt u voor vragen, opmerkingen, tips of ideeën gerust contact op.

Contact opnemen ›

 

 
Cookie-instellingen