Uitnodiging Oogstfeest Zundert Floreert 2023 op woensdag 5 juli

De Dorpsraden uit gemeente Zundert, Treeport, ZLTO afdeling Zundert-Rijsbergen, gemeente Zundert, provincie Noord-Brabant en waterschap Brabantse Delta nodigen je van harte uit voor het Oogstfeest.

Inwoners, ondernemers, belangenorganisaties en overheden hebben een gezamenlijke droom voor het buitengebied van Zundert Floreert. Daar hebben we afgelopen jaar met zijn allen hard aan gewerkt. Daarom laten we graag zien wat we hebben geoogst. Maar ook wat we hebben gezaaid en nog aan het groeien is. We zijn blij dat we de werkwijze Zundert Floreert goed hebben door kunnen zetten. Samen met alle mensen die op de een of andere manier betrokken zijn geweest. Met nieuwe uitdagingen, successen en mensen  die zich aansloten bij onze droom. 

Ook in de regio en het land is dit niet onopgemerkt gebleven. Andere mensen en organisaties kijken hoe wij het doen in het Zundertse. En we ontvingen de AanDeSlag-Trofee uit handen van minister Hugo de Jonge als erkenning van onze aanpak. 

Graag staan we met jou stil waar we nu staan met onze droom. We hopen elkaar te inspireren en informeren. Maar vooral elkaar te zien en te spreken. Iedereen is welkom.

Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden, vindt u op de website van de Zundert Floreert.

Afbeeldingen

 

Contact

Neemt u voor vragen, opmerkingen, tips of ideeën gerust contact op.

Contact opnemen ›

 

 
Cookie-instellingen